Warning: session_start(): open(/var/www/www/lap.centrumnet.hu/tmp//sess_e9mv1mfdt2205a8qhakhjui9i3, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /var/www/www/lap.centrumnet.hu/www/main.php on line 19
intarzia gránit márvány
Belépés
Fõoldal
Hírek
Keresés
Oldalak
Névjegyek
Regisztráció
Belépés
Felhasználási ajánlat

Képgaléria

Elérhetõségek

Kapcsolat

Cikk

Házának díszítésére kézzel készített, egyedi, kiváló minõségû, gránit és márvány INTARZIÁK!

A természet évmilliók esetenkén több 100 évmillió alatt alkotta a kõzeteket. A Föld mélyében magas nyomáson, hõmérsékleten, vagy vulkáni kitörések során, vagy a vizekben kicsapódó vagy lerakódó üledékekbõl nagyon változatos színû, kifejlõdésû, szerkezetû kõzetek keletkeztek. Minden darab kõ élete egy hosszú történet, mind kialakulásban mind idõben. Aki nem ismeri a geológiát, csak látja a követ, az is gyönyörködik benne, és érzi hogy ez jóval több, mint csak egy termék. Minden korosztály számára sokat tud jelenteni egy kõ. Gondoljunk egy kisgyerekre, aki mosolyogva markolja kavicsát, vagy egy felnõtre aki keresi az alkalmas kõdarabját hogy kiékelje kocsiját. Sokféle alkalmázási felület, és terület.

Engedje meg, hogy mi lakásának házának ékeként szolgáló kövekrõl beszéjek Önnek. A kõ színeit formáját utánozhatják mesterségesen elõállított burkolólapoknál, de a természetes kõ tapintása, szerkezete, változatossága, az esetlegesen meg-megcsillanó ásványok, egészen más érzetet keltenek az ember otthonában. A néhány mm-tõl cm-ig terjedõ változatos színû, dõlésû rétegek most olyanok mint egy festõ ecsetvonásai. Évmilliókkal ezelõtt ezek vastag homokrétegek voltak, eltérõ színûket, a színezõ ásványok rétegenkénti különbözõ jelenléte, rétegzõdésüket hosszú idõk földtörténeti eseményei formálták. Ami most egy ujjal simítható szélességû "ecsetvonás" az régen, az összenyomódást és cementálódást megelõzõen hosszú idõn keresztül halmozódó vastag szárazföldi (sivatag), vagy tengeri üledékréteg volt. A "virágos" homokkõ rétegei közé mintha apró növénykék, virágok lenyomatai kerültek volna be. De ez a természet kis becsapós játéka csupán, mert ezek nem növényi maradványok, hanem a kõzetrétegekbe beszivárgó oldatokból kicsapódó ásványok kristályos alakja. (dendrites= növényszerû alak).

Bármeddig is csodáljuk a kõzetek utánozhatatlan mintáit mindig fedezünk fel bennük új apró részleteket, képzelhetünk a sávok, erek, foltok közé, mögé figurákat, formákat mindig és mindig újabbakat. A természetes kõzeteket nagyon lehet csodálni és szeretni. Erõt, biztonságot, melegséget örökkévalóságot sugallnak. Intarzia: gránit, mészkõ, márvány, lapokból faragott és pontos szép illesztéssel, ragasztással készült díszítõ elem. tájékozódjon és nézze meg intarzia képeinket képgalériánkban ahol az intarziák világába kaluzoljuk el Ön. MInden intarzia képe, egyedi kidolgozású kõ intarzi, melyet kézzel készítettek el...lehet hogy pont Önnek. Legyen az intarzia beépítve otthonába egy ékkõ, egy fontos darabja életének. Érdemes tehát otthonunkat jól megválasztott , egyéniségünkhöz is közelálló kõburkolatokkal intarziákkal díszíteni.

 


Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés
developed by Centrumnet Systems